Contáctanos en [email protected] o 91 761 38 25

Les vuit reparacions més freqüents del 2018

Les vuit reparacions més freqüents del 2018

Vivim en un context en què el nombre de vehicles amb més de deu anys supera els set milions a Espanya. A més, l’Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions (ANFAC), preveu que l’any 2026 circularan pel nostre país més de quatre milions de cotxes amb una edat superior als 20 anys, fet que suposarà un increment considerable del nombre de reparacions, ja que a mesura que passa el temps, aquests cotxes necessiten més operacions de manteniment per funcionar.

Suscríbete para recibir más noticias de nosotros

Responsable: ANJANA INVESTMENTS, S.L.U. +info | Finalidad: envío de información solicitada +info | Legitimación: consentimiento del interesado +info | Destinatarios: los datos que me facilitas estarán ubicados en los servidore Digital Ocean, Azure y Google +info | Derechos: a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos detallados en la información adicional +info

0 Comentarios

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*